Gelderblom IJsselstein

Gelderblom IJsselstein

Over ons

Wij hebben de keuze gemaakt een hoogwaardig assortiment te voeren waarin het beste niet goed genoeg is. Service, kwaliteit, en specialisme zijn de 3 pijlers waar mijn bedrijf op draait. Het is altijd onze uitdaging om u als klant te verwennen, en te geven wat u wenst.

Gelderblom-slagers zijn slagers met passie voor mensen. U krijgt als gast de volledige aandacht en u voelt zich geen nummer, maar u wordt gewaardeerd en serieus genomen. ''Klant is koning''  is geen lege leus, maar wordt werkelijkheid bij Gelderblom-slagerijen.


Beste IJsselsteiners,

Ik nodig u uit in mijn prachtige slagerij in IJsselstein, waar ik samen met een Super hecht team voor u klaar sta!
Zelf werk ik al sinds mijn 14e in een slagerij als vakantie baan, maar ik was al snel helemaal verliefd op dit vak. Na het halen van twee diploma’s en ervaring opgedaan te hebben in verschillende slagerijen heb ik nu na 11 jaar mijn eigen slagerij.

Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit en service. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het verzorgen van barbecue partijen, catering en hapjes voor de borrelplak.
Uw bestelling thuis laten bezorgen is mogelijk, vraag hiervoor naar de mogelijkheden in de winkel.

Ik hoop samen met het hele team u snel te mogen verwelkomen in de winkel.

Tot snel!

Faizel KraaijenbrinkGelderblom sinds 1984

Slagerij Gelderblom is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in midden Nederland. Wij zijn een groep samenwerkende, ambachtelijke slagers die streven naar dezelfde doelstelling; het moet gewoon goed zijn. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Wij streven naar perfectie en bieden u: Kwaliteit, innovatie, gemak, service & klantvriendelijkheid. Bij ons bent u geen nummer, maar een uitdaging. De uitdaging is om uw verwachtingen te overtreffen. Onze gepassioneerde slagers geven u de maximale aandacht die u verdiend. Het voelt niet als een verplichting om boodschappen te doen, maar het is leuk om naar Gelderblom te gaan. Waar u advies krijgt van een enthousiaste vakman die de gehele dag bezig is om met liefde zijn producten te bereiden en u een passend advies te geven.

Of het nu gaat om een goed en lekker stuk vlees, gourmet, barbecue, maaltijden of vleeswaren uit eigen worstmakerij, wij bieden u een breed assortiment en vooral smaakvol en altijd vers.

Afbeelding

Daarnaast bieden wij u een groot aanbod in partyservice en catering met bezorging op locatie. Van salades, lunches en hapjes tot grote warm en koude buffetten, bij Gelderblom is alles mogelijk. Onze slagers maken van uw feest een geslaagd feest.