Gelderblom IJsselstein

Gelderblom IJsselstein

Ons assortiment

Bedankt voor uw aankopen. Wij hebben onze uiterste best gedaan en met de grootste zorg uw bestelling klaargemaakt.

Tips & tricks →


Worstmakerij

Slagerij Gelderblom staat voor kwaliteit en dat proef je! Ons paradepaardje is de eigen worstmakerij in Driebruggen. Hier worden naar eigen recept en ambachtelijk procedé de mooiste vleeswaren gemaakt. Ambacht en vakmanschap gaan hier hand in en hand en dat proef je!


rookworst

In de koudere maanden, staan ook de stamppotten op tafel. Een heerlijke rookworst mag dan natuurlijk niet ontbreken. Onze worstenmakers weten als geen ander hoe ze de prijswinnende rookworsten  tot in perfectie moeten maken.

Filet Americain

Onze filet americain is een topproduct! Elke dag vers gedraaid van biefstuk tartaar en met onze eigen filetsaus.

Grillworst

Het onbetwiste vlaggenschip in onze worstmakerij zijn de grillworsten. Inmiddels zijn er negen smaakvarianten. Allemaal met hun eigen smaaksensatie. Of je nu kiest voor naturel, kip of bijvoorbeeld grillworst met kaas; altijd proef je worst van de allerhoogste kwaliteit en met de beste verse ingrediënten en specerijen.

Buitenlandse vleeswaren

Ook de buitenlandse soorten bieden wij aan in ons assortiment. Deze soorten importeren wij rechtstreeks vanaf de originele streek, zodat de kwaliteit het best is.

 Chorizo • Parmaham • Serrano ham • Mortadella • Spinato romana • Ibérico pata negra ham • Pancetta Salami

Afbeelding

Specialiteiten

Carpaccio tapenade

Een heerlijke tapenade van vers gedraaid rundvlees met alle ingrediënten van de originele carpaccio. Heerlijk op een toastje, stokbroodje of een ander luxe broodje.

Vernieuwde spare ribs

Heerlijk gemarineerde spare ribs. Denk om uw vingers!

Japanse kippendijtjes

Heerlijk mals kippenvlees, gegaard in Japanse marinade en afgestreken met Japanse sesamsaus. Bereiding: 8 minuten in de oven op 150 graden of 5 minuutjes op een lage stand in de magnetron in magnetronbestendige verpakking.Gehakt en vlugklaar

Vlug- en panklare artikelen zijn erg geliefd. Korte bereidingstijd, een goede portie per persoon en makkelijk te bereiden, zonder nog extra toevoegingen er aan toe te voegen. Het zijn echte gemaksproducten. Het grootste bestandsdeel van deze producten is gehakt.

Elke maandag kunt u bij ons van uw voordeel genieten. Iedere maandag zijn veel van onze vlugklaarproducten 4 halen en 3 betalen. Uw voordeel is dat u elke 4e GRATIS krijgt van ons.

Wij hebben een zeer ruim assortiment vlugklaar artikelen. Zelfs zo veel, dat we iedere week weer keuzes moeten maken. Iedere week hebben wij circa 15 producten en voor de afwisseling variëren we onder andere uit de volgende producten.

TIP! Black Angus burger.

Een stoere burger uit eigen keuken. Mag rosé gebakken worden.

Lees meer →


Barbecue

Genieten van de barbecue kan pas echt als de producten op het rooster van goede kwaliteit zijn. En dat is precies wat u van ons vlees kan verwachten. Vlees is uiteraard onze passie, maar ook voor een stukje vis, vega of groente kunnen wij u van dienst zijn. 

Lees meer →


Gourmet en fondue

Een avondje gezellig genieten van het beste vlees, heerlijke salades en sauzen. Graag maken wij uw gourmet of fondue compleet door toevoeging van salades, stokbrood, eigengemaakte kruidenboter en sauzen.

Lees meer →