Gelderblom IJsselstein |
Ook voor een geslaagde BBQ bent u bij Slagerij Gelderblom aan het goede adres. Wij adviseren u graag met het kiezen van de juiste stukken vlees. Ook hier kunnen wij het u makkelijk maken en een BBQ assortiment op maat aanbieden en u compleet ontzorgen. Aan alles is gedacht; vers stokbrood en overheerlijke sauzen, borden en bestek en zelf het afbakken op de barbecue kunnen wij verzorgen. En dat is allemaal mogelijk voor ieder budget met de beste kwaliteit.
Wilt u het eens anders doen of bent u een doorgewinterde BBQ fanaat? Bij Slagerij Gelderblom kunt u ook terecht voor eersteklas BBQ specialiteiten als picanha, bavette of lamsracks.
Allergenen of dieet informatie? Vraag ernaar in de winkel.
Visliefhebber? Wij hebben diverse visspiezen in ons assortiment.
Kent u ons duurzame en plasticvrij wegwerpservies al?
De Yakiniku, wat in het Japans gegrild vlees betekent, is een kamado grill naar traditioneel Japans model. De ovale vorm van de kamado zorgt ervoor dat de hete lucht circuleert. Doordat je zelf op een simpele manier nauwgezet de toevoer van zuurstof kunt regelen, ben jij de baas over de temperatuur in je Yakiniku. Zo grill je op hoge temperatuur het vlees en laat je het op een lage temperatuur verder garen. De Yakiniku is gemaakt van 33 mm dik keramiek, zodat hij de hitte beter vasthoudt dan andere kamado’s. Voordeel daarvan is dat houtskoolverbruik 50 tot 70 procent lager is dan bij een open barbecue, waar zuurstof vrijspel heeft.
Een grill bestellen? Mail ons via het contactformulier of kom langs in de winkel.
Extra dik keramiek van de hoogste kwaliteit in combinatie met het zeer sterke mineraal cordieriet en quartz.
✔
Alle onderdelen vervaardigd uit RVS.
✔
Grote asschaal, dit voor meer as opslag.
✔
Deksel-afsluiting gemaakt van onbrandbaar vilt.
✔
De zuurstofaanvoer van de Yakiniku is onderverdeeld in maateenheden.
Vanaf 4 personen
quality "de luxe" pakket |
Kipsaté spies |
Biefstukspies |
Toscaanse spies |
Black Angus burger |
Varkenshaas brochette |
prijs pp 15,95
|
quality "kids" pakket |
Hamburger |
BBQ worst |
Kipsaté |
prijs pp 4,95
|
quality "gelderblom" pakket |
Kipsaté spies |
Verse hamburger |
Kipfilet gemarineerd |
"Special van de slager" |
prijs pp 9,95
|
quality "premium" pakket |
Biefstukspies |
Italiaanse kipdijspies |
Varkenshaas brochette |
Black Angus burger |
Kipsté spies |
Saus naar keuze |
Stokbrood met kruidenboter |
Rundvleessalade |
Salade van het huis |
vanaf 4 personen 19,95
|
quality "meatlover" pakket |
Bavette spies |
Ribeye |
Flat iron steak |
Spareribs |
Jalapeño worst |
prijs pp 29,95
|
quality "compleet" pakket |
Rundvleessalade |
Salade van het huis |
Brood met kruidenboter |
Saus naar keuze |
prijs pp 6,95
|
quality "family" pakket |
40 kipsaté spiesen |
12 kip op stok spiesen |
12 varkenshaas medaillonspies |
12 filetlapjes gemarineerd |
12 hamburgers |
12 biefstukspiesen |
12 kipshaslicks |
Rundvleessalade |
Salade van het huis |
Stokbrood met kruidenboter |
Knoflook-, bbq- en satésaus |
Voor 20 personen 399,00
|
Op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje of -feestje? Bij ons kunt u in overleg een mooi pakket samenstellen voor een gezellige bedrijfsbarbecue of netwerkbarbecue. Ideaal, want het enige wat u hoeft te doen is bestellen en betalen!
Wij stellen in overleg met u een pakket samen, zo heeft u altijd een barbecue op maat. Wij regelen alles van A tot Z, we hebben zelfs de mogelijkheid tot een heuse bbq-kok! Met deze afbakservice hoeft u dus alleen nog maar te genieten. Ook borden, bestek, bezorgen, opruimen en schoonmaken nemen wij voor onze rekening. Zo bent u geheel ontzorgd. En dat is allemaal mogelijk voor ieder budget met de beste kwaliteit.
Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.
Flat iron steak - sucade
Picanha - staartstuk
Tomahwak steak - ribeye met lang bot
Tri-tip - liesstuk
Brisket - runderborst
Boston butt - schouder/nek
Porc belly - varkensbuik
Quality Pork-rackDe meesten mensen hebben weleens van een lamsrack gehoord, maar deze heb je natuurlijk ook van het varken. Het gaat hier om het ribgedeelte dat uitgesneden wordt met extra lange ribbeentjes. Een varkensrack is ook een uitstekende keuze voor op de BBQ. IngrediëntenOlijfolie stap 1Smeer de pork-rack in met olie en bestrooi het met wat zout. Maak een kruidenmengsel van basilicum, peterselie, knoflook, tijm en peper en smeer de pork-rack hier mee in stap 2Bereidt een barbecue voor met indirecte hitte en een temperatuur van 140ºC. stap 3Leg het daarna op de BBQ met de vetkap omlaag en plaats een braadslede onder het vlees. Zorg dat de uitstekende botjes niet verbranden door ze in aluminiumfolie te wikkelen stap 4Sluit de deksel tot het vlees een kerntemperatuur bereikt heeft van 62ºC. Regelmatig insmeren met wat olie/ boter geeft een lekker krokant korstje. |