![]() Slagerij Gelderblom Faizel Kraaijenbrink |
Alle pakketten zijn compleet, hoog op smaak en worden op bestelling vers gemaakt.
Kies een van de pakketten.
Wilt u het eens anders doen of bent u een doorgewinterde BBQ fanaat? Bij Slagerij Gelderblom kunt u ook terecht voor eersteklas BBQ specialiteiten als picanha, bavette of lamsracks.
Dit pakket is ook los per persoon te verkrijgen voor € 15,95 p.p. (zonder koeltas).
Huur bij ons een gasbarbecue al vanaf € 25,-. Huurkosten vervallen bij aankoop barbecuevlees vanaf € 50,-.
Met gasfles € 25,- extra. Maak de barbecue zelf schoon of laat ons het doen voor € 30,-.
Op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje of -feestje? Bij ons kunt u in overleg een mooi pakket samenstellen voor een gezellige bedrijfsbarbecue of netwerkbarbecue. Ideaal, want het enige wat u hoeft te doen is bestellen en betalen!
Wij stellen in overleg met u een pakket samen, zo heeft u altijd een barbecue op maat. Wij regelen alles van A tot Z, we hebben zelfs de mogelijkheid tot een heuse bbq-kok! Met deze afbakservice hoeft u dus alleen nog maar te genieten. Ook borden, bestek, bezorgen, opruimen en schoonmaken nemen wij voor onze rekening. Zo bent u geheel ontzorgd. En dat is allemaal mogelijk voor ieder budget met de beste kwaliteit.
Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.
De Yakiniku, wat in het Japans gegrild vlees betekent, is een kamado grill naar traditioneel Japans model. De ovale vorm van de kamado zorgt ervoor dat de hete lucht circuleert. Doordat je zelf op een simpele manier nauwgezet de toevoer van zuurstof kunt regelen, ben jij de baas over de temperatuur in je Yakiniku. Zo grill je op hoge temperatuur het vlees en laat je het op een lage temperatuur verder garen. De Yakiniku is gemaakt van 33 mm dik keramiek, zodat hij de hitte beter vasthoudt dan andere kamado’s. Voordeel daarvan is dat houtskoolverbruik 50 tot 70 procent lager is dan bij een open barbecue, waar zuurstof vrijspel heeft.
Een grill bestellen? Mail ons via het contactformulier of kom langs in de winkel.
✓ |
Extra dik keramiek van de hoogste kwaliteit in combinatie met het zeer sterke mineraal cordieriet en quartz. |
✓ |
Alle onderdelen vervaardigd uit RVS. |
✓ |
Grote asschaal, dit voor meer as opslag. |
✓ |
Deksel-afsluiting gemaakt van onbrandbaar vilt. |
✓ |
De zuurstofaanvoer van de Yakiniku is onderverdeeld in maateenheden. |
Zin in spareribs? Maak ze lekker zelf met onze kwaliteit, royaal bevleesde rauwe spareribs!
Zelf maken volgens de 3-2-1 methode? Kom naar een van onze winkels en vraag uw slager naar de instructie!
Of kies voor een van de smaken gegaarde spareribs.
Gegaarde spareribs met zoete ketjapmarinade
Gegaarde spareribs met een zoet pittige marinade
Gegaarde spareribs met een Japanse marinade
Onze BBQ pakketten zijn lekker compleet en heerlijk voor uren BBQ plezier. Maar je kunt natuurlijk ook van kwaliteit vleesproducten een lekker gerechtje maken. Laat je inspireren door een van de recepten.
De smaak van de Black Angus burger is al zo goed dat hij weinig nodig heeft. Met dit recept maak je een twist op de klassieke cheeseburger. Door de brie krijg je net een wat luxer broodje hamburger. De ingelegde rode ui maakt het lekker fris.
De rokerige smaak van gegrilde bavettespies gaat goed samen met de pittige gremolata. De groenten geven extra bite aan de spiesen. Het is een zeer eenvoudig gerecht om te maken, maar wel één met maximale smaak!
Een heerlijk, spicy gerecht dat lekker zomers oogt. Deze soft tortilla's vul je met gegrilde flat iron steak met een Mexicaanse rub en lekkere maïssalade. De jalapeño mayonaise maakt het helemaal af!
Deze varkenshaas brochette met gepofte aardappel en champignonroomsaus is een recept wanneer je eens wilt uitpakken met weinig moeite. Een groot deel van dit gerecht bereid je op de barbecue! Als je een skilletpan hebt, kun je de champignonsaus zelf ook op de barbecue bereiden. Het is een eenvoudig gerecht waarbij klassieke smaken samenkomen in een heerlijke maaltijden.
Benschopperstraat 2, 3401 DH IJsselstein |
|
maandag |
08:00 - 17:00 uur |
di - vr |
08:00 - 18:00 uur |
zaterdag |
08:00 - 16:00 uur |
zondag |
gesloten |
Aanmelden voor de nieuwsbrief → | |
Volg ons online |
![]() ![]() |